Home Over S.A.H.V. Trainingen Nieuws Referenties Veelgestelde vragen Contact
» Home
» Over S.A.H.V.
» Trainingen
» Nieuws
» Referenties
» Veelegstelde vragen
» Contact
» Huis te huur
 
Over S.A.H.V.
De organisatie is op 1 januari 2000 opgericht door Wim Wardenaar. Een verpleegkundige die 1982 fulltime op een ambulance is gaan werken. Het is ontstaan nadat hij eerst 6 jaar reanimatieles gegeven heeft voor de Nederlandse Hartstichting en als free lance docent betrokken is geraakt bij de opkomende Bereis Hulpverlening.
Hij heeft het lesprogramma en het lesboek voor Corus mede ontwikkeld, in samenwerking met de bedrijfsbrandweer en geholpen om in het totaal zijn er 3.000 personeelsleden tot BHV'er op te leiden.
Andere bedrijven die landelijk opereren klopten ook aan en daarom werd op advies van een accountant het S.A.H.V. opgezet.

Momenteel bestaat de leiding uit Wim Wardenaar; hij voert de lessen uit, houdt de lesboeken up to date en ontwikkeld nieuwe lessen. De organisatie, planning en boekhouding zijn in handen van Mirjam Wardenaar. Samen met nog 11 andere verpleegkundigen geven zij op maat les.

Het BHV gedeelte betreft ook een brandgedeelte. Dit wordt gedaan door ervaren professionele brandweerlieden, zodat ook die kwaliteit gewaarborgd is en blijft.
Alle lessen worden verzorgt door ervaren praktijkmensen en sluiten aan op de wensen van de cursisten.

© SAHV.nl 2005 - Alle rechten voorbehouden